Associació encarregada de la Marxa Solidària de Güell a Lluc a Peu amb més de 50 anys d’història

La nostra història

En 1974 un grup d’amics va decidir emprendre una marxa.

El 17 de juliol de 1974 un grup d’amics va decidir emprendre una marxa des de l’avui desaparegut bar Güell cap al Monestir de Lluch per a agrair a la verge que allí es venera —i la qual és patrona de Mallorca—, que una nena sortís il·lesa en un accident.

Un dia després, el 18 de juliol de 1974, va començar la primera marxa Del Güell a Lluch a peu en la qual van participar al voltant de trenta persones.

La marxa més popular de Mallorca.

En els següents cinc anys es va repetir sense augmentar a penes el nombre de marxadors, però l’any 1980, i gràcies a que la caixa d’estalvis de Balears Sa Nostra va patrocinar l’esdeveniment i el va publicitar de manera massiva en els mitjans de comunicació, la marxa va incrementar considerablement el nombre de participants, augmentant cada any progressivament fins a arribar a milers de persones que la recorren en l’actualitat.

El 6 d’agost de 1993 es va inaugurar el quilòmetre zero davant de l’antic bar Güell. La cerimònia va comptar amb l’assistència dels Reis d’Espanya que van donar el senyal de partida. Des de llavors, s’ha convertit en la marxa més popular de Mallorca.

Descubre todas nuestras novedades

 • Grup Guell anuncia nuevos proyectos
  El presidente de la asociación del Grup Güell y Pedro Guasp se han reunido con el Conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, y la Directora Insular de Esports del Consell de Mallorca, Marga Portells, para informarles de los nuevos proyectos que estamos llevando a cabo.
 • Tips per a la marxa des Güell a Lluc a Peu 2023
  Vos presentam alguns consells per a fer el millor paper a la marxa del proper dia 5 d’agost. Cuidar-se és la millor manera d’agarantir una arribada triomfal!
 • Nova edició des Güell a Lluc a Peu
  Avui Lourdes Roca i Mercedes Celeste han assistit a la presentació de la nova edició des Güell a Lluc a Peu. La marxa enguany celebra el seu 50è aniversari. Enhorabona! ????Dissabte 5 d’agost.
 • Cercam voluntaris!
  I Com molts d’anys esteim cercant voluntaris que vulgin participar a les preparacions i la Marxa del Güell a Lluc a Peu. Si estau interesats cridar en es numero que apareix a la imatge
 • Estamos actualizando nuestra web. Muy pronto disponible
  Se acercan nuevos eventos, actividades y muchísimas novedades 🙂 y que mejor que hacerlo con una página web totalmente reformada. A lo largo de los siguientes días podréis ver las diferentes secciones que se irán activando una vez estén disponibles.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.