Associació encarregada de la Marxa Solidària de Güell a Lluc a Peu amb més de 50 anys d’història

Marxa des Güell a Lluc a peu

La Marxa donis Güell a Lluc a peu, és una marxa que es realitza cada any en el primer dissabte del mes d’agost a l’illa espanyola de Mallorca.

En 1974 un grup d’amics va decidir emprendre una marxa.

El 17 de juliol de 1974 un grup d’amics va decidir emprendre una marxa des de l’avui desaparegut bar Güell cap al Monestir de Lluch per a agrair a la verge que allí es venera —i la qual és patrona de Mallorca—, que una nena sortís il·lesa en un accident.

Un dia després, el 18 de juliol de 1974, va començar la primera marxa Del Güell a Lluch a peu en la qual van participar al voltant de trenta persones. Des de llavors, s’ha convertit en la marxa més popular de Mallorca.

Les nostres Institucions

Els nostres patrocinadors

Els nostres col·laboradors

Els nostres mitjans de comunicació

Descobreix totes les nostres novetats

 • Grup Guell anuncia nuevos proyectos
  El presidente de la asociación del Grup Güell y Pedro Guasp se han reunido con el Conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, y la Directora Insular de Esports del Consell de Mallorca, Marga Portells, para informarles de los nuevos proyectos que estamos llevando a cabo.
 • Tips per a la marxa des Güell a Lluc a Peu 2023
  Vos presentam alguns consells per a fer el millor paper a la marxa del proper dia 5 d’agost. Cuidar-se és la millor manera d’agarantir una arribada triomfal!
 • Nova edició des Güell a Lluc a Peu
  Avui Lourdes Roca i Mercedes Celeste han assistit a la presentació de la nova edició des Güell a Lluc a Peu. La marxa enguany celebra el seu 50è aniversari. Enhorabona! ????Dissabte 5 d’agost.
 • Cercam voluntaris!
  I Com molts d’anys esteim cercant voluntaris que vulgin participar a les preparacions i la Marxa del Güell a Lluc a Peu. Si estau interesats cridar en es numero que apareix a la imatge
 • Estamos actualizando nuestra web. Muy pronto disponible
  Se acercan nuevos eventos, actividades y muchísimas novedades 🙂 y que mejor que hacerlo con una página web totalmente reformada. A lo largo de los siguientes días podréis ver las diferentes secciones que se irán activando una vez estén disponibles.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.